Endometriose osteopathie
Osteopathie bij vrouwen

Endometriose

Endometriose is een aandoening van het baarmoederslijmvlies. Hierdoor kunnen verschillende soorten klachten ontstaan zoals bekkenklachten en buikpijnklachten. Een osteopaat kan helpen om de klachten te verminderen.

Lees verder
Osteopathie bij baby's

Te kort tongriempje

Wanneer een baby met moeite aan de borst drinkt of een kind lastig kan articuleren, is er mogelijk sprake van een te korte tongriem. Echter, er komt meer kijken bij een beperkte tongfunctie dan alleen de tongriem.

Lees verder
Osteopathie bij volwassenen

Tenniselleboog

Een tenniselleboog wordt ook wel tennisarm of epicondylitis lateralis genoemd en is de meest voorkomende blessure aan de elleboog. Een tenniselleboog is een irritatie van een pees, ter hoogte van de elleboog.

Lees verder
Osteopathie bij vrouwen

Osteopathie & zwangerschap

Een zwangerschap is een ingrijpende gebeurtenis voor het lichaam van de moeder. Naast de ontwikkeling en groei van de baby passen ook de gewrichten en de houding van de moeder zich aan tijdens de zwangerschap.

Lees verder
Osteopathie bij volwassenen

Stress hip

Met de gezellige maar vaak drukke decembermaand voor de deur, kan stress er ongemerkt insluipen. Stress is niet per se ongezond en vaak nodig om goed te blijven functioneren. Stress zorgt voor gespannen spieren en scherpe zintuigen.

Lees verder
Nieuws uit onze praktijk

Feestelijke opening

Afgelopen 22 juni was de feestelijke opening van onze nieuwe locatie. Osteopathiepraktijk Annick van de Walle kan nu ook vanuit het ProFundum bekkencentrum in Dordrecht vrouwen helpen bij uro-gynaecologische klachten.

Lees verder

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement