Nieuws uit onze praktijk

Afspraken en behandelingen

Goed nieuws! De praktijk is weer geopend en wij kunnen weer afspraken maken. Had u een afspraak bij ons gepland in de periode vóór 19 mei en heeft u nog geen contact met ons gehad? Laat ons dit dan weten.

Lees verder
Nieuws uit onze praktijk

Voorlopige sluiting praktijk

Met pijn in ons hart hebben wij besloten om de praktijk toch te sluiten, tot in ieder geval 6 april 2020. Dit is geen gemakkelijke beslissing omdat uw gezondheid juist onze prioriteit is. Maar ondanks al onze extra maatregelen die we

Lees verder
Nieuws uit onze praktijk

Update maatregelen coronavirus

Onze praktijk blijft open om de zorg te blijven verlenen die u nodig heeft en verdient. Wel hebben wij onze maatregelen verscherpt om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. 

Lees verder
Nieuws uit onze praktijk

Coronavirus

Nu het besmettelijke coronavirus ook in Nederland is opgedoken, nemen wij extra maatregelen en vragen ook uw medewerking. Wij volgen tijdelijke regels op in onze praktijk en geven wat tips om uw weerstand te verbeteren.

Lees verder
Endometriose osteopathie
Osteopathie bij vrouwen

Endometriose

Endometriose is een aandoening van het baarmoederslijmvlies. Hierdoor kunnen verschillende soorten klachten ontstaan zoals bekkenklachten en buikpijnklachten. Een osteopaat kan helpen om de klachten te verminderen.

Lees verder
Osteopathie bij baby's

Te kort tongriempje

Wanneer een baby met moeite aan de borst drinkt of een kind lastig kan articuleren, is er mogelijk sprake van een te korte tongriem. Echter, er komt meer kijken bij een beperkte tongfunctie dan alleen de tongriem.

Lees verder

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement