Osteopathie bij vrouwen

Osteopathie & zwangerschap

Een zwangerschap is een ingrijpende gebeurtenis voor het lichaam van de moeder. Naast de ontwikkeling en groei van de baby passen ook de gewrichten en de houding van de moeder zich aan tijdens de zwangerschap.

Lees verder
Osteopathie bij volwassenen

Stress hip

Met de gezellige maar vaak drukke decembermaand voor de deur, kan stress er ongemerkt insluipen. Stress is niet per se ongezond en vaak nodig om goed te blijven functioneren. Stress zorgt voor gespannen spieren en scherpe zintuigen.

Lees verder
Nieuws uit onze praktijk

Feestelijke opening

Afgelopen 22 juni was de feestelijke opening van onze nieuwe locatie. Osteopathiepraktijk Annick van de Walle kan nu ook vanuit het ProFundum bekkencentrum in Dordrecht vrouwen helpen bij uro-gynaecologische klachten.

Lees verder
Nieuws uit onze praktijk

Niet kunnen zitten

Afgelopen 29 & 30 juni was er in het historisch museum in Dordrecht het internationale congres over stuit- en bekkenproblemen. Zo’n 140 medisch specialisten en therapeuten uit de hele wereld waren bij elkaar om kennis te delen.

Lees verder
Osteopathie bij volwassenen

Chronische stress

Om chronisch verzwaren en vetopslag aan te pakken, is het in de eerste plaats belangrijk om te kijken waarom mensen vet opslaan. Daarom is het belangrijk om oorzaken of triggers uit het dagelijkse leven en het verleden in kaart te brengen.

Lees verder
Nieuws uit onze praktijk

Nieuwe locatie Dordrecht

Osteopathiepraktijk Annick van de Walle kan nu ook vanuit Dordrecht bij veel gynaecologische klachten helpen. Denk aan klachten als bekkenpijn, endometriose, menstruatiepijn, urine-incontinentie of vruchtbaarheidsproblemen.

Lees verder

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement