wie zijn wij

Annick van de Walle, Thinka Volleman en Isabelle Niemeijer vormen een professioneel team osteopaten met een afgeronde studie aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) en Swansea University. Annick en Thinka hebben hun universitaire Bachelor of Science behaald en Isabelle bezit een master in de Osteopathie.

Annick is geboren en getogen in het Zeeuws – Vlaamse Terneuzen. Na haar atheneumdiploma, kiest Annick voor de studie Osteopathie in Gent. Annick is gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, baby’s, stuitpijn en uro-gynaecologische klachten.

Bekijk mijn CV

 

Thinka komt uit een sportief gezin in Eindhoven. Met meerdere topsporters in huis en ouders met een eigen dansschool, speelt sport een grote rol in haar leven. Sinds 2015 versterkt Thinka de praktijk van Annick. Thinka is gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, baby’s, stuitpijn en uro-gynaecologische klachten.

Bekijk mijn CV

Isabelle is opgegroeid in een groot gezin in Noord-Brabant. Ze heeft osteopathie gestudeerd aan de Swansea University in Wales. Hier heeft ze naast haar studie ook veel gewandeld in de bergen en in open wateren gezwommen. Isabelle is gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en kinderen.

Bekijk mijn CV  

Emilia is opgegroeid in het Zeeuwse Kruiningen. Tijdens haar studie osteopathie was ze actief in de sportverzorging van voetballers bij voetbalvereniging VV Koetinge, daar heeft ze veel praktijkervaring opgedaan. Emilia behandelt sportblessures, schouder-, nek-, rugklachten en baby’s.

 

Bekijk mijn CV

 

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement