wie zijn wij

Annick van de Walle,  Isabelle Niemeijer en Emilia Maas vormen een professioneel team osteopaten met een afgeronde studie aan de International Academy of Osteopathy (I.A.O.) en Swansea University. Annick heeft haar universitaire Bachelor of Science behaald en Isabelle bezit een master in de Osteopathie.

Annick is geboren en getogen in het Zeeuws – Vlaamse Terneuzen. Na haar atheneumdiploma, kiest Annick voor de studie Osteopathie in Gent. Annick is gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen, baby’s, stuitpijn en uro-gynaecologische klachten.

Bekijk mijn CV

 

Isabelle is opgegroeid in een groot gezin in Noord-Brabant. Ze heeft osteopathie gestudeerd aan de Swansea University in Wales. Hier heeft ze naast haar studie ook veel gewandeld in de bergen en in open wateren gezwommen. Isabelle is gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en kinderen.

Bekijk mijn CV  

Emilia is opgegroeid in het Zeeuwse Kruiningen. Tijdens haar studie osteopathie was ze actief in de sportverzorging van voetballers bij voetbalvereniging VV Koetinge, daar heeft ze veel praktijkervaring opgedaan. Emilia behandelt sportblessures, schouder-, nek-, rugklachten en baby’s.

Bekijk mijn CV

 

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement