Heeft u klachten die niet overgaan? Of problemen waar niet direct een aanwijsbare oorzaak voor is? In onze praktijk behandelen we kinderen, huilbaby’s, gynaecologische klachten en fertiliteit.

In verband met de drukte in de praktijk, behandelen we op dit moment geen andere klachten. Voor overige klachten verwijzen wij u graag door naar een andere osteopaat met een NRO/NOF registratie. 

veel gestelde vragen

Voordat u een afspraak bij ons maakt, verwijzen wij u graag naar veelgestelde vragen. Hier vindt u meer informatie over osteopathische behandelingen in onze praktijk.

maak afspraak met een van onze osteopaten

Wilt u een afspraak maken? Dit kan eenvoudig via onze online agenda. Houd hierbij wel rekening met het specialisme van de osteopaat. Maakt u voor de eerste keer een afspraak? Dan is ons advies om daarbij twee vervolgafspraken te plannen met een interval van 2 à 3 weken. Dit omdat er doorgaans meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Wilt u op de reservelijst geplaatst worden? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Zodra er dan eerder een plek vrijkomt, nemen wij contact me u op. 

Mocht de afspraak achteraf niet nodig zijn of niet uitkomen, kunt u de afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Maakt u een afspraak voor iemand anders? Let er dan op dat u de afspraak op de naam van die persoon maakt. Dit is nodig voor de eventuele declaratie bij de verzekering. 

Annick is gespecialiseerd in uro-gynaecologie, baby’s en pre-conceptie. Weet u niet waaronder uw klacht valt? Lees dan meer bij indicaties.

Barendrecht: Maandag, woensdag en vrijdag

Emilia is gespecialiseerd in baby’s, kinderen zwangerschapsklachten. Weet u niet waaronder uw klacht valt? Lees dan meer bij indicaties.

Barendrecht: Donderdag

secretariaat

Heeft u verdere vragen? Dan kunt een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Ons secretariaat is bereikbaar op 085 – 016 06 97. Wanneer onze voicemail krijgt, kunt u een bericht achterlaten en nemen we zo snel als mogelijk contact met u op. 

Locatie Barendrecht
Gezondheidscentrum Oranjewijk
Gebroken Meeldijk 123A
2991 CG Barendrecht
Bekijk route

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement