Via onze online agenda kunt u eenvoudig een afspraak maken. Houd hierbij wel rekening met het specialisme van de osteopaat. Maakt u voor de eerste keer een afspraak? Dan is ons advies om daarbij twee vervolgafspraken te plannen met een interval van 2 à 3 weken. Dit omdat er doorgaans meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

De eerste afspraak bestaat uit een korte intake en vervolgens wordt u behandeld. 

Wanneer u niet langer kan wachten met uw klachten en er is geen plek beschikbaar op korte termijn, dan kunt u op de reservelijst komen. U maakt dan online een afspraak en u kunt vervolgens in het opmerkingenveld aangeven dat u op de wachtlijst wilt komen. Zodra er dan eerder een plek vrijkomt, nemen wij contact me u op. 

Maakt u een afspraak voor iemand anders? Let er dan op dat u de afspraak op de naam van die persoon maakt. Dit is nodig voor de eventuele declaratie bij de verzekering. 

Als u uitslagen heeft van onderzoeken of een doorverwijzing van een specialist of therapeut waar u bij onder behandeling bent, kunt dit meenemen naar het consult. 

Voor een baby is het handig om een grote hydrofieldoek of deken om op te liggen mee te nemen. Eventueel eigen speelgoed, een speen indien in gebruik en een flesje drinken (afgekolfde melk) klaar om te geven wanneer de afspraak rond een voedingsmoment plaatsvindt. Deze kan dan tijdens de behandeling of direct na de behandeling worden gegeven.

Een verergering van de klachten de eerste dagen na de behandeling is normaal. Dit kan komen omdat het lichaam een nieuwe balans moet vinden. Het is dan ook verstandig om de eerste dagen rustig aan te doen en veel water te drinken.

Mocht uw afspraak achteraf niet nodig zijn of niet uitkomen, kunt u de afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Annuleert u de afspraak niet op tijd, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Uw afspraak kunt u afzeggen via secretariaat@osteovdwalle.nl of telefonisch tussen 8.00 en 9.00 via 085 – 016 06 97. Na 9.00 uur kunt een bericht op onze voicemail achterlaten. 

Bent u op de dag van de afspraak ziek geworden of bent u door omstandigheden te laat? Dan kunt u bellen naar ons noodnummer op 06 – 82827118. 

Osteopathie Annick van de Walle is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Dit betekent dat osteopatische behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoed worden bij een aanvullend verzekeringspakket, zonder eigen risico. U kunt dit teruglezen in uw polisvoorwaarden.

Na de behandeling kunt u pinnen of contant betalen bij de osteopaat. Wanneer dit niet mogelijk is, kunt u achteraf betalen. Let wel, hier zitten extra (€5,00) kosten aan verbonden.  

Na de behandeling ontvangt u de factuur per e-mail. Deze factuur kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.

Annick is gespecialiseerd in uro-gynaecologie, baby’s, en stuitklachten. Weet u niet waaronder uw klacht valt? Lees dan meer bij indicaties.

Barendrecht: Maandag, woensdag en vrijdag

Emilia is gespecialiseerd in zwangerschapsklachten, kinderen en baby’s. Weet u niet waaronder uw klacht valt? Lees dan meer bij indicaties.

Barendrecht: Donderdag

 

Locatie Barendrecht
Gezondheidscentrum Oranjewijk
Gebroken Meeldijk 123A
2991 CG Barendrecht
Bekijk route

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement