maak afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dit kan eenvoudig via onze online agenda. Houd hierbij wel rekening met het specialisme van de osteopaat. Maakt u voor de eerste keer een afspraak? Dan is ons advies om daarbij twee vervolgafspraken te plannen met een interval van 2 à 3 weken. Dit omdat er doorgaans meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. 

Mocht de afspraak achteraf niet nodig zijn of niet uitkomen, kunt u de afspraak 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. 

Maakt u een afspraak voor iemand anders? Let er dan op dat u de afspraak op de naam van die persoon maakt. Dit is nodig voor de eventuele declaratie bij de verzekering. 

Heeft u verdere vragen? Dan kunt een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Ons secretariaat is iedere werkdag van 8.00 – 9.00 uur telefonisch bereikbaar op 085 – 016 06 97. Wanneer ons secretariaat uw vraag niet kan beantwoorden, neemt de osteopaat contact met u op. Na 9.00 uur kunt u een bericht achterlaten op onze voicemail en doen we ons best om binnen 24 uur contact met u op te nemen. 

annick 2500

Annick is gespecialiseerd in uro-gynaecologie, baby’s, kinderen en stuitklachten. Weet u niet waaronder uw klacht valt? Lees dan meer bij indicaties.

Barendrecht: Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Maak online uw afspraak bij Annick voor:

Emilia 2500

Emilia is gespecialiseerd in schouder-, nek-, rugklachten, (top)sporters en baby’s. Weet u niet waaronder uw klacht valt? Lees dan meer bij indicaties.

Barendrecht: Woensdag en vrijdag

Maak online uw afspraak bij Emilia voor:

aanmelden nieuwsbrief

Wilt u geen nieuws meer missen over onze praktijk? Blijf op de hoogte door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Locatie Barendrecht
Gezondheidscentrum Oranjewijk
Gebroken Meeldijk 123A
2991 CG Barendrecht
Bekijk route

info@osteovdwalle.nl  | 085 – 016 06 97 | Aangesloten bij NRO en NVO | Privacy Statement